Sport

Seară perfectă pentru „lupi”. A revenit „teddy bear toss” la Patinoarul „Olimpic” (Video)

Seară perfectă pentru „lupi” la Patinoarul „Olimpic”. În Erste Liga, Corona a reuşit, după o lungă perioadă în care nu a mişcat în faţa rivalei din Harghita, să se impună în derby-ul cu Sport Club Miercurea Ciuc. Formaţia antrenată de Dave MacQueen a câştigat cu 5-2, după un meci pe care l-a dominat autoritar. După prima repriză a fost 1-0, golul fiind reuşit de Schaber. În partea a doua, „lupii” s-au desprins, Williams şi Schaber marcând pentru 3-0. În minutul 36, oaspeţii au redus din handicap prin Sofron, însă nu a fost loc de emoţii. Domingue şi Koger au făcut 5-1 în startul reprizei a treia şi finalul a fost liniştit. Sofron a reuşit şi el „dubla”, dar golul său din minutul 49 nu a mai contat.

„Lupii” s-au impus cu 5-2 şi, cu 38 p, sunt în continuare pe podium în Erste Liga.

Seară perfectă pentru „lupi”. A fost şi seara în care la Patinoarul „Olimpic” a revenit „teddy bear toss”, tradiţie întreruptă în ultimii ani de pandemia de Covid-19. Fanii braşoveni au aruncat pe gheaţă mii de jucării de pluş. Acestea vor ajunge la copii care au nevoie de ele şi care se vor bucura de un cadou înainte de Crăciun.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata, Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button