Sport

Se „autoexecută” Primăria în cazul FC Brașov?

Se „autoexecută” Primăria în cazul FC Brașov?

Situația, dramatică, a fost sesizată de consilierii locali PSD, după raportul de audit al Curții de Conturi la echipa de fotbal din Liga 2 susținută financiar de Municipalitate.

„Domnule Coliban, care este strategia de back-up pentru FC Brașov în cazul în care Camera de Conturi are dreptate și cele 3,5 milioane de lei au fost alocate ilegal și trebuie recuperat prejudiciul? Pe lângă aceste sume, ar mai putea fi de recuperat banii pentru folosirea spațiilor pentru birouri, pentru marcă și brand. Vom ajunge în situația ca Primăria Brașov să se autoexecute, fiind asociat în acest club sportiv, pentru recuperarea datoriilor? Aceasta însemnând, practic, banii brașovenilor?, a declarat Alexandra-Ioana Crivineanu (foto), liderul consilierilor locali PSD.

Allen Coliban ar trebui să dea explicații

Politiciana i-a cerut explicații lui primarului Allen Coliban: „Brașovenii sunt îndreptățiți să cunoască adevărul! Domnule primar, aveți atât datoria morală, cât și pe cea firească, de primar în funcție al acestui oraș, să veniți în fața brașovenilor. Trebuie să spuneți cum stau, de fapt, lucrurile, după ce ați susținut reînființarea clubului sportiv al Brașovului”.

Suma de 3,5 milioane de lei a fost alocată activității FC Brașov pentru sezonul trecut al Ligii 2. Acum ar trebui să fie dați alți bani, en-gros, pentru gruparea condusă de Marian Mitran. Acesta a recunoscut, senin, zilele trecute, că mai sunt doar 1.000 de lei în cont

„Legat de cea mai recentă Hotărâre de Consiliu Local prin care s-a alocat finanțare – prin intermediul Ghidului de Finanțare, tot pentru FC Brașov – cerem o informare și cu privire la motivul pentru care nici până la această oră clubul nu a primit suma de bani aprobată în ședința de Consiliu Local, convocată, pe repede înainte, în luna august”, a mai spus Alexandra Crivineanu.

Posibil, ar fi din cauza procesului intentat Primăriei de către Colțea Brașov, club care are echipă de fotbal (feminin) în Liga 2.

Crivineanu a remarcat că forul local nu a fost informat „în plen, deschis şi transparent” cu privire la ieşirea din Asociaţia Clubul Sportiv Fotbal Club Braşov – Steagul Renaşte a Serviciului Public Local de Termoficare (SPLT) şi a Direcţiei de Administrare Infrastructură Sportivă.

Despre ieșirea SPLT, noi am informat încă de acum vreo lună de zile! Atunci, Sebastian Bădulescu, reprezentantul PNL în Comitetul Director al FC Brașov, ne-a transmis că e vorba de o „reorganizare”.

Se „autoexecută” Primăria în cazul FC Brașov?


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Critic de arta
1 an în urmă

https://www.monitorulexpres.ro/2021/03/12/cl-brasov-respinge-dupa-discutii-aprinse-propunerea-lui-allen-coliban-de-desfiintare-a-sectiei-de-fotbal-seniori-a-clubului-corona-brasov/ si noi care credeam ca tocmai consilierii PNL si PSD au votat impotriva desfintarii sectiei de fotbal seniori de la Corona. Intersanta strategie, mai intai te opui desfiintarii unui club inutil, pentru ca apoi sa te plangi ca se… Citeşte mai mult »

Gigi Duru
Răspunde la  Critic de arta
1 an în urmă

Buna asta ia sa vedem, răspunde tufa asta de Venetia la întrebare?ea și cu vestitul moldovean coclit Pătrașcu.

1 an în urmă

[…] aflate în subordinea Primăriei conduse de Allen Coliban, nu mai au calitate de asociați la FC Brașov. Potrivit surselor noastre, acestea vor fi înlocuite cu RATBV și Direcția Administrare Piețe, […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare