Sport

Scrisoare deschisă către primarul Allen Coliban

Scrisoare deschisă către primarul Allen Coliban

Părinții sportivilor juniori de la ACS Ralph au trimis o scrisoare deschisă către primarul Brașovului, Allen Coliban.

Scrisoare deschisă către primarul Allen Coliban. | MyTex.ro
Scrisoare deschisă către primarul Allen Coliban 4

Domnule Primar Allen Coliban ,

Acest subiect cu privire la ocuparea sălilor de sport trenează de prea mult timp, așteptăm de prea mulți ani să se schimbe ceva în sistem și de fiecare dată se termină la fel, observăm acest lucru de mulți ani în sportul local.

Am pierdut de-a lungul anilor mulți sportivi valoroși din cauza acestei lipse de organizare și de infrastructură sportivă. 

Știm foarte bine situația locală cu privire la infrastructura sportivă și nu înțelegem de ce această infrastructură deja existentă nu poate fi împărțită în mod echitabil către toți copiii orașului Brașov? 

Toți copiii orașului Brașov sunt importanți, toți au nevoie de sport și cunoașteți și dumneavoastră cu ce se confruntă tineretul din ziua de astăzi și cât de important este să facă mișcare. 

Existența acestui HCL 504/2019 îngrădește dreptul copiilor noștri și îi discriminează. Cu ce sunt ei mai diferiți față de sportivii clubului Corona? 

Nu este corect ca un club să aibă prioritate în toate unitățile de învățământ și în bazele sportive și alții deloc! 

Sunt părinți care au schimbat deja 2-3 cluburi de-a lungul anilor, din cauză că acel club nu a mai avut acces la sală, modul de atribuire fiind dezorganizat. 

Cum încurajați dumneavoastră copilul să facă sport, dacă el nu primește acces la o sală de sport? 

Dorim să ne comunicați de ce acești copii nu își pot continua antrenamentul de 1h.30min. în sala de sport a Colegiului Național de Informatică „Grigore Moisil”? 

De ce li se interzice dreptul de a intra în sală și li se comunică eliberarea sălii în 24h? 

Vi se pare corect și echitabil acest lucru? 

Noi, părinții, dorim sport și sănătate pentru copiii noștri! 

Părinții grupei de Juniori ai clubului ACS RALPH.

CITEȘTE ȘI: Baschet fără braşoveni la Corona / Ştiinţa Bucureşti să trăiască

Acuze înspre Corona & Primăria lui Coliban: banii publici locali ajung în București


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] unde pot practica un sport copiii nostri au devenit insuficiente. Se fac inclusiv petiții online prin care oameni ai sportului brașovean caută soluții pentru situațiile în care se află”, a […]

1 an în urmă

[…] Prima, parte a unui club privat, a criticat Primăria pentru faptul că grupele sale nu (prea) au unde să se antreneze – Scrisoare deschisă către primarul Allen Coliban. […]

1 an în urmă

[…] „Este devreme să discutăm despre acest lucru (despre ski-pass-uri și tarife – n.r.). Urmează negocierile cu partenerii din zona operatorilor de transport pe cablu. Intenția noastră este să oferim și să facem Poiana atractivă,, atât pentru turiști, cât și… Citeşte mai mult »

Back to top button