Sport

Schiorul alpin brașovean Ioan Achiriloaie IA STARTUL în Cupa Mondială!!!

 

Sportivul legitimat la Corona Brașov a anunțat că se amână debutul său în actualul sezon competițional extern, întrucât probele de viteză programate la Tignes (Franța) în această săptămână au fost anulate.

Prin urmare, Ioan Valeriu Achiriloaie va evolua la Val Gardena la o serie de concursuri FIS în perioada 21-25 noiembrie. Apoi, așa cum a informat pe blogul său personal, în aceeași stațiune italiană, va lua startul la etapa de Cupă Mondială de schi alpin programată în intervalul 14-17 decembrie.

În actualul sezon al Cupei Mondiale, Achiriloaie și-a anunțat intenția de a participa la etapele de Cupă Mondială de la Santa Caterina (26-29 decembrie), Kitzbühel (17-22 ianuarie 2017), Garmisch Partenkirchen (26-29 ianuarie 2017), precum și la Campionatele Mondiale de schi alpin programate la St. Moritz în perioada 6-19 februarie.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare