Sport

SCANDALUL CU IMNUL ȚINUTULUI SECUIESC. Ce a putut spune George Simion… Se mută FRHG la Miercurea Ciuc?!

  • romaniahochei_3.jpg

Liderul AUR, George Simion, a comentat în termeni extrem de duri faptul că hocheiști reprezentând România au cântat imnul Ținutului Secuiesc la Mondialele desfășurate la Ljubljana – DETALII: UPDATE. Ministru în Guvernul României, în GALERIA Ungariei! Hocheiști „tricolori” – și de la CORONA BRAȘOV – au cântat imnul Ținutului Secuiesc! / Declarația lui Tanczos Barna.

Ca și Sorin Grindeanu – Vicepremierul cere PEDEPSE! „Nu pot să tolerez gestul infam al hocheiștilor din Naționala României”…, Simion a relatat la România TV: „Partidul AUR solicită ca toţi cei care au cântat imnul unui ţinut inventat să fie excluşi din echipa naţională, pentru că deja s-a ajuns undeva prea departe. Eram de acord cu investiţiile în sport din partea oricui, dar să nu fie folosite politic, geopolitic de autonomii teritoriale. În momentul ăsta, cei care au cântat imnul trebuie excluşi din orice echipă care reprezintă România. Ăia sunt nişte şovini care trebuie pedepsiţi ca să nu mai poarte niciodată însemnele României”.

În continuare, Simion a intrat într-un derapaj verbal: „Nu sunt nişte sportivi, sunt nişte porci!”, pentru ca apoi să menționeze: „Sunt nişte separatişti plătiţi din bugetul României. Sunt presiuni mari ca Federaţia de hochei să se mute de la Bucureşti la Miercurea Ciuc”.

CITEȘTE ȘI: Ionel Ganea, PRO-Viktor Orban: „Îl apreciez foarte mult, pentru că e un om care știe ce vrea de la țara lui”! ANALIZĂ politico-economico-sportivă…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare