Sport

SCANDAL ÎN HANDBALUL ROMÂNESC. Cine ar fi liderul clanului?! (foto 2) / Fost selecționer al României – comentariu acid…

  • tadici.jpg
 
După ce antrenorul suedez Per Johansson a lansat un atac dur la adresa celor ce conduc handbalul feminin românesc – Bogdan Burcea, prins cu… „PANTALONII ÎN VINE”! Comentariu DUR la adresa selecționerului reprezentativei de handbal feminin a României…, conaționalul Tomas Ryde (foto 1), fost selecționer al „tricolorelor”, demis în urma comportării slabe de la Mondialul de anul trecut desfășurat la Kumamoto (Japonia), a pus sare pe rană.
 
„Interesant este că liderul clanului (poză cu Gheorghe Tadici – n.r.) are mereu ocazia să vorbească, după aceea, ca înțeleptul. Adevărul este că clanul a subminat FRH. Jucătoarele urăsc cu adevărat acest tip de conducere și lipsă de aptitudini în handbalul modern din partea antrenorului. Gândește-te la asta, mergi la un C.E. fără playbook pentru apărare și atac, fără video și pregătire pentru jocuri, fără roluri clare în echipă. Cristina Neagu are toată povara pe umăr. Este prea mult! Nu e nici un sistem bazat pe viziune, obiective și valori, nici o structură cu rol de conducere și planuri de antrenament (poate fi vorba de Comisia Tehnică – n.r.). Astfel, mulți sportivi talentați vor intra într-un sistem corupt condus de clan. Ăsta e adevărul – fără prostii despre bani și alte lucruri. Într-o zi trebuie să plătești factura pentru incompetență și îmi pare rău să spun, era evident în acest campionat”, a postat Tomas Ryde pe contul său de Facebook.
 
Se știe, România a terminat pe locul 12 Campionatul European de handbal feminin din Danemarca, decepționându-i pe fanii „tricolori”.
 
Pe la colțuri se vorbește că se fac „jocuri” pentru ca Adi Vasille și Per Johansson să preia coonducerea tehnică a Naționalei feminine pentru a pregăti turneul preolimpic de anul viitor, Burcea fiind „băgat” în aceeași cooperativă cu Gheorghe Tadici.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare