Sport

Șansă mare pentru Kerber, Pliskova, Cibulkova, Halep și Muguruza: Serena Williams e-n „20 weeks” !

 

Jucătoarea americană de tenis Serena Williams a anunțat pe o rețea de socializare o veste care a creat a adevărată undă de șoc în lumea tenisului! Serena (35 de ani), care este logodită cu Alexis Ohanian (34 de ani), fondatorul Reddit (rețea de socializare și agregator de știri) a postat o fotografie în care apare in costum de baie, etalându-și burtica de gravidă. Iar pentru a risipi orice dubiu, în partea de jos a fotografiei a notat „20 weeks”, confirmând că este însărcinată în 20 de săptămâni.

Serena își va relua de luni, 24 aprilie, primul loc în clasamentul WTA, chiar fără a juca, însă, în aceste condiții, va face o pauză lungă, oferind astfel o șansă urmăritoarelor sale de a o detrona. Pe următoarele locuri în clasament se află Angelique Kerber (Germania), Karolina Pliskova (Cehia), Dominika Cibulkova (Slovacia), Simona Halep și Garbine Muguruza (Spania).  

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Citeşte şi...
Close
Back to top button