Sport

Corona Braşov, ca Liverpool în finala Ligii Campionilor! Remontada de senzaţie la Budapesta! Ce meci, ce echipă, ce galerie, ce start de finală!

Corona Braşov a făcut un meci de excepţie şi a reuşit o remontada de senzaţie în prima confruntare cu Ferencvaros Budapesta, din finala Erste Liga la hochei pe gheaţă.

La Budapesta, „lupii” s-au impus cu 5-3, după ce au fost conduşi cu 3-0.

Startul meciului a fost un coşmar pentru ai noştri. După primele 10 minute, Ferencvaros conducea cu 3-0, goluri Kestila, LaPorte şi Brady. Din acel moment, ceva s-a întâmplat şi „lupii” au arătat excelent. Cu o galerie extraordinară în spate, din repriza a doua, Corona Braşov şi-a subordonat adversarul, a jucat un hochei de mare calitate, a dominat din toate punctele de vedere şi toate acestea s-au văzut şi pe tabelă. VanWormer a marct primul, în PP, după 32 de secunde trecute din partea a doua. Blackwater i-a apropiat pe „lupi” la un gol de adversari, iar Zagidullin a egalat la 3 în minutul 36. Şi repriza a treia a fost tot a Coronei. După câteva ocazii mari ratate, Cornet a găsit plasa în PP, în minutul 54. Pe final nu au fost emoţii la poarta lui Dubeau. Mai mult, cu 46 de secunde ramase pe tabelă, Valchar a marcat în poarta goală şi a stabilit scorul final, 5-3 pentru Corona Braşov, care conduce cu 1-0 la general în finala care se joacă în sistemul cel mai bun din 7 partide.

Corona Braşov. Meciul 2, tot la Budapesta

Meciul 2 se va juca mâine, de la ora 15.00, tot la Budapesta, în direct pe postul maghiar M4Sport. Apoi, seria se va muta la Braşov pentru două partide, săptămâna viitoare, marţi şi miercuri.

FOTO: Facebook Erste Liga


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare