Sport

S-au stabilit semifinalele Erste Liga. „Lupii” se duelează cu… „Nu va fi uşor, dar îmi place cum joacă echipa noastră”

S-au stabilit semifinalele Erste Liga. Aseară s-a încheiat şi ultima serie din sferturile Erster Liga. Ferencvaros a învins-o cu 2-1 (d. prel.) pe DVTK şi s-a calificat în semifinale cu scorul general de 4-2.

Astfel, în semifinale, MAC Budapesta sau Budapest Jégkorong Akadémia Hockey Club cum se numeşte echipa în acest sezon, campioana sezonului regulat, se va duela cu Ferencvaros.

S-au stabilit semifinalele Erste Liga. În cealaltă semifinală, Corona Braşov o va întâlni pe ACSH Gheorgheni. Seria se va juca în sistemul cel mai bun din 7 partide. Harghitenii, care au terminat pe 2 sezonul regulat, vor avea avantajul patinoarului propriu. Seria va începe cu două partide la Gheorgheni, după care se va muta pentru două confruntări la Braşov. Dacă va mai fi nevoie, ultimele trei jocuri se vor disputa alternativ, Gheorgheni – Braşov – Gheorgheni, până la desemnarea câştigătoarei. Momentan, Erste Liga nu a anunţat datele meciurilor.

„Gheorgheni este o formaţie foarte puternică şi are probabil cel mai bun portar din ligă (Rasmus Rinne – n.r.). Am lucrat cu el la Dornbrin. Nu va fi uşor, dar îmi place cum joacă echipa noastră. Avem caractere în vestiar. Nu cred că avatnajul patinoarului propriu mai contează acum. Poate în trecut, pe vremea mea… Noi am dovedit că suntem puternici şi în deplasare. Cine merge la Ciuc şi câştigă două meciuri la rând? Am fost o echipă decentă de deplasare tot sezonul. Sincer, nu mă deranjează că începem cu două partide în deplasare”, spunea antrenorul Coronei, Dave MacQueen.

FOTO: © Daniel Maximilian Milata Maxim’s Sports


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
jonelul
1 an în urmă

de-asta nu mai putem noi acum, de grija lui erste liga hockey club!

Back to top button