Sport

S-A SPART pușculița la FC BRAŞOV! „Gândire falimentară”! Ilie Stan, deranjat de atitudinea primarului Coliban!

 

FC Braşov, creaţia primarului Allen Coliban, continuă să încaseze lovitură după lovitură. Sportiv, situaţia este dramatică, echipa fiind una dintre favoritele la retrogradare. Victoria cu juniorii de la Unirea Constanţa poate ajuta la evitarea retrogradării directe, dar de baraj FC Braşov nu prea are cum să scape.

Apoi, sunt probleme mari din punct de vedere financiar. Pe lângă speţele deja cunoscute, FC Braşov trebuie să pregătească alţi bani pentru a achita, către diverse cluburi, grilele de formare pentru jucătorii pe care i-a înregimentat.

Astfel, deja la Camera Naţională de Soluţionare a Litigiilor din cadrul FRF există un dosar în care ACS Dacia Unirea Brăila îşi cere drepturile pentru Dragoş Cheleş, un junior de 18 ani, adus de preşedintele Ioan Mărginean. CNSL a acordat termen pentru judecare pe 16 decembrie. Şi Stars Brăila trebuie să primească bani pentru acest jucător, iar din informaţiile noastre în contractul dintre cele două cluburi se specifică faptul că braşovenii se angajează să plătească grila până pe 15 decembrie. Dacă nu se va întâmpla asta, urmează un nou memoriu.

Totodată, după ce FC Braşov a fost obligată de CNSL să semneze contracte cu fotbaliştii de la Corona Braşov, urmează alte cheltuieli importante cu grilele de formare.

Rămâne de văzut de unde vor fi luaţi bani, în condiţiile în care de la Primărie se va mai primi probabil prin primăvară.

Altfel, Ilie Stan nu cedează şi e decis să meargă chiar la TAS pentru a obţine banii pentru care s-a înţeles în momentul în care a fost demis. La CNSL cazul stagnează, în speţă fiind o nouă amânare, pentru 9 decembrie.

„Este un contract clar, nu mai am ce să comentez. Nu ştiu de ce se tot amână, cei de la FC Braşov vin cu argumente ridicole la comisie, că nu aş fi purtat echipamentul sponsorului tehnic, că nu m-am prezentat la conferinţele de presă. CNSL trebuie să dea o decizie. Un contract trebuie respectat. Nu au nici o şansă. Merg la TAS dacă e nevoie şi tot îmi încasez banii. Mă deranjează, în schimb, atitudinea primarului Allen Coliban, care nu mai este de găsit. Ar putea să discute cu mine, dar preferă să nu răspundă”, a declarat pentru www.mytex.ro „Iliesta”, care a lansat un nou atac: „Poate nu a fost bun Ilie Stan, dar apoi ce aţi facut? 0 puncte în 8 etape şi o victorie cu juniorii de la Constanţa. Acum văd că dau afară jucătorii. Cum să renunţi la Sabău, un fotbalist de 23 de ani de care se interesează multe echipe, şi să îl păstrezi pe Fustar. Cum să îi dai afară pe Roşu, Panait sau Iurcu? E o gândire falimentară. Nu se gândesc decât la ei, nu la binele echipei. Sunt bani publici, să ne batem joc de ei. Au angajat o grămadă de oameni pe salarii imense în acest club. Conducătorii ăştia când vor răspunde pentru ceea ce fac?!… Când îşi vor asuma vina pentru situaţia în care este echipa?I…”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare