Sport

S-a cerut DIZOLVAREA FRF!!!

 

Anunţul a fost făcut de Tudor Iacov, preşedintele grupării de Liga 4 Progresul Bucureşti, în cadrul Adunării Generale a FRF, care a relatat că a depus, în acest sens, o cerere la Tribunalul Bucureşti.

„Vreau să depun o consemnare în procesul verbal al Adunării Generale în ceea ce priveşte informarea că Adunarea Generală, despre care se spune că e a FRF, dar nu e a FRF. Vorbeaţi mai devreme de stat de drept. Nu respectă acest lucru, în condiţiile în care ştiţi foarte bine care e situaţia de la tenis… A, şi încă o problemă. Din cauza faptului că în ultimii cinci ani, de când sunteţi preşedintele FRF, cu toate că în acte avem nişte probleme, trebuie să modificaţi toate actele. În momentul ăsta vă zic că e depusă o cerere de dizolvare a Federaţiei Române de Fotbal, pe rolul instanţelor… Ştiţi precedentele de la tenis”, a declarat Tudor Iacov.

Răzvan Burleanu a replicat cu zâmbetul pe buze: „E normal să mai avem astfel de reacţii”, în timp ce apropiaţii săi l-au ironizat pe Iacov.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare