Sport

Rusul Khabib Nurmagomedov este noul rege al UFC

 

Scene incredibile au „stricat” gala UFC 229, după ce campionul Khabib Nurmagomedov a început o încăierare, sărind să lovească o persoană din echipa lui Conor McGregor, lângă cușcă. Rusul Nurmagomedov îl învinsese pe McGregor în runda a patra, după o manevră de strangulare. În același timp, irlandezul stătea în cușcă, așteptând ca încăierarea să se termine, însă un om din staff-ul lui Khabib a venit lângă el și l-a lovit în timp ce acesta era cu spatele. Trei persoane au fost reținute și încarcerate în urma incidentului. Nurmagomedov a părăsit arena înconjurat de poliție.

Președintele UFC Dana White a refuzat să îi ofere centura lui Nurmagomedov, spunându-i acestuia că acest lucru ar putea duce la probleme în arena din Las Vegas. Șeful UFC a precizat că McGregor a fost nevătămat după ce a fost agresat de un membru al echipei lui Nurmagomedov imediat după luptă.

„Tocmai am vorbit cu el, e în regulă. El este supărat în legătură cu lupta, nu cu ce s-a întâmplat după”, a mai adăugat oficialul. Lupta care a fost declarată „cea mai mare din istoria UFC”, care a depășit recordurile de audiență și în care McGregor a revenit după o absență de 693 de zile, a adus acum semne de întrebare și îngrijorare pentru organizație.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare