Sport

România, victorie în amicalul cu Chile

 

Naționala României a câștigat cu 3-2 partida amicală cu Chile, care a avut loc în Austria, la Graz, pe Stadionul „Sportzentrum Graz-Weinzödl”.

Stanciu a deschis scorul în minutul 13, cu un șut cu stângul la colțul lung. În minutul 30, Castillo a fost eliminat, după ce l-a lovit cu cotul pe Toșca, însă imediat Maripan a restabilit egalitatea. Mai mult, sud-americanii au trecut în avantaj în minutul 52, când Reyes a marcat, după o fază în care Nedelcearu și Cicâldău au gafat. Cosmin Contra a schimbat liniie în ofensivă, iar „tricolorii” au reușit să revină pe tabelă. Deac a restabilit egalitatea în minutul 66, finalizând o fază la care au mai lucrat Budescu și Chipciu. Golul victoriei echipei noastre a venit în minutul 84, când Budescu a punctat din pasa lui Pușcaș.

Pentru România urmează amicalul cu Finlanda, programat marți, la ora 20.30, la Ploiești. Va fi ultimul test pentru „tricolori”, care în luna septembrie își vor începe aventura în Liga Liga Națiunilor, noua competiție UEFA, care îi poate duce la Euro 2020.

În meciul de la Graz, Cosmin Contra a folosit formula: Tătăruşanu – Benzar, Nedelcearu (min. 59 Bălaşa), Săpunaru, Toşca – Cicâldău (min. 64 Budescu), Nedelcu (min. 70 T. Băluţă) Stanciu – Rotariu (min. 54 Deac 54), Grozav (min. 54 Chipciu), Ţucudean (min. 75 Puşcaş).

FOTO: frf.ro


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare