Sport

România – locul 10 în Cupa Mondială / Nocturna a atras, iar, mii de spectatori la Râșnov

România – locul 10 în Cupa Mondială.

S-a terminat și ultima etapă din cadrul Cupei Mondiale 2022-2023 la sărituri cu schiurile găzduită de Râșnov. Astăzi, circa 4.000 de spectatori au fost pe Valea Cărbunării pentru a asista la concursul masculin de Super Team (echipe de câte doi).

România – locul 10 în Cupa Mondială

România, alcătuită din doi „icari” brașoveni – Mihnea Spulber și Daniel Cacina, a încheiat întrecerea pe locul 10. Astfel, a primit 30 de puncte în clasamentul pe națiuni al Cupei Mondiale. „Tricolorii” au depășit echipele Ucrainei, Cehiei, Chinei și Kazahstanului.

Pe primul loc s-a clasat Germania, podiumul fiind completat cu Slovenia și Austria. Iar ultimele sărituri au fost cele mai lungi din week-end. Câte 99,5 metri au bifat Andi Wellinger (Germania) și Ziga Jelar (Slovenia).

Sunt șanse mari ca Râșnovul să rămână și în sezonul viitor în circuitul Cupei Mondiale, organizarea fiind, și de această dată, ireproșabilă.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
3 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] România – locul 10 în Cupa Mondială / Nocturna a atras, iar, mii de spectatori la Râșnov […]

1 an în urmă

[…] constantă pe parcursul sezonului. Reamintim, zilele trecute, în etapele de Cupă Mondială de la Râșnov, ea s-a situat pe locurile 14, respectiv […]

11 luni în urmă

[…] cum se observă din draftul prezentat mai sus, Râșnovul va găzdui și în sezonul viitor 2 etape (individuale) din cadrul Cupei Mondiale feminine de […]

Back to top button