Sport

România, învinsă de Ungaria la Mondialul de handbal feminin tineret

 

Rivale tradiționale, România și Ungaria s-au duelat astăzi în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de handbal feminin tineret.

La Debrecen, cele două reprezentative au oferit un meci echulibrat, câștigat până la urmă de maghiare 31-26 (14-17), diferența fiind făcută în ultima parte a duelului, când fetele noastre au greșit mult și au fost taxate pe contraatac de unguroaice.

„Tricolorele” au sperat la semifinale timp de 45 de minute. Ungaria a forțat prima și s-a desprins la 10-6, însă Târcă & Co. au revenit și au dominat autoritar finalul reprizei. Cu Andreea Tecar în zi excelentă, România a marcat cinci goluri consecutive, iar la pauză a intrat cu un avantaj bun, 17-14. Diferența de trei lungimi s-a topit în primle două minute și jumătate ale părții a doua, după care Ungaria a fost mai mereu în față. Din păcate, elevele lui Gheorghe Tadici nu au rezistat și finalul de meci a fost unul groaznic. Greșelile multe din atacul fetelor noastre au fost taxate prompt de rivale care au înscris la foc automat pe contraatac. Ungaria s-a impus cu 31-26 și merge în semifinalele competiției pe care o organizează, în timp ce pentru România rămâne turneul de consolare pentru locurile 5-8. 

Au marcat pentru România: S. Târcă, Petruș și Tecar – câte 7 g, Badea – 3 g, Popescu 2 g.

În prima partidă a turneului pentru locurile 5-8, vineri, de la ora 16.00, „tricolorele” vor întâlni Danemarca, în fața căreia au suferit o înfrângere grea în grupă, 23-42.

FOTO: www.hungaryhandball2018.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare