Sport

România, fără Florin Mergea la meciul de Cupa Davis cu Belarus

 

Echipa de Cupa Davis a României va întâlni, în perioada 3-5 februarie, la Minsk, pe Belarus în primul tur al grupei I, zona Europa/Africa. „Tricolorii” nu vor conta în acest duel pe Florin Mergea, aflat în refacere după o accidentare suferită la Olimpiada de la Rio.

„Cu părere de rău, vreau să vă anunţ că nu voi face deplasarea la Minsk pentru meciul de Cupa Davis contra echipei Belarusului, deşi mi-aş fi dorit acest lucru. Sunt în plină refacere după accidentarea suferită la Rio din cauza căreia au apărut şi alte accidentări în încercarea de a reveni la nivelul de anul trecut. Dacă anul trecut am avut luxul de a îmi permite să pierd două mii de puncte, anul acesta nu mai pot face asta, iar încă o săptămână în plus în acest moment mi-ar pune în pericol următoarele luni. De trei săptămâni am început un program special de recuperare şi de exerciţii specifice alături de preparatorul meu fizic care îmi va fi alături zi de zi anul acesta, inclusiv în perioadele de pauză de la Bucureşti. Progresul deja se vede şi cu paşi mici sper ca la Indian Wells să fiu 100% din punct de vedere fizic”, a transmis tenismanul nostru.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare