Sport

România, învinsă de Coreea de Sud la Mondialul de hochei pe gheaţă Divizia 1 Grupa A

România a făcut faţă doar o repriză în duelul cu Coreea de Sud, al treilea la Campionatul Mondial de hochei pe gheaţă Divizia 1, Grupa A.

După ce au învins Lituania în ceea ce ar putea fi partida decisivă pentru menţinerea în acest eşalon, „tricolorii” sperau la un rezultat bun şi în duelul cu asiaticii, însă au căzut după o primă repriză în care au rezistat bine deşi au avut în faţă o echipă superioară.

Coreea de Sud a deschis scorul în minutul 5, Sanghoon marcând în PP. Până la prima pauză, România a revenit pe tabelă, Filip punctând pentru 1-1 din pasa lui Fodor. Repriza a doua a fost însă a formaţiei din Asia, Kang şi Jeon conturând un avantaj consistent, 3-1. Şi în perioada a treia tot „albaştrii” au dominat, iar Park, în PP, şi Kim au făcut ca tabela să arate 5-1. Pe final, Kovacs Matyas a fructificat pasa lui Peter Balazs şi a „închis” tabela.

România aşteaptă meciul Lituania – Coreea de Sud

După 2-5 cu Coreea de Sud, România păstrează şanse însemnate de a se menţine în eşalonul secund al hocheiului mondial. Pentru asta, e nevoie, dacă nu va exista o surpriză uriaşă, ca Lituania să nu învingă în timp regulamentar Coreea de Sud, în meciul programat vineri, în ultima zi.

Mâine, de la 21.30, România se va duela cu Marea Britanie, iar vineri, de la ora 14.30, va întâlni Polonia.

FOTO: Facebook Federatia Romana de Hochei pe Gheata – FRHG


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
11 luni în urmă

[…] „Tricolorii” au reuşit să le ţină piept britanicilor în prima jumătate de oră, după care au căzut, iar gazdele au marcat la foc automat şi s-au impus în final cu 7-0. Perlini, Kirk, Phillips, Curran, Ruopp, Mosey şi Waller… Citeşte mai mult »

Back to top button