Sport

Roland Garros. Când va juca Simona Halep? Elina Svitolina, eliminată

 

Organizatorii turneului de la Roland Garros au anunțat programul zilei de sâmbătă, când Simona Halep și Irina Begu vor disputa meciurile din turul 3. Potrivit unui comunicat oficial, meciul dintre Simona Halep și Lesia Tsurenko – (foto) va avea loc de la ora 12.00 (ora României). Partida este prima de pe terenul central Philippe-Chatrier. Simona a câștigat toate cele șapte partide disputate până acum cu jucătoarea din Ucraina, aflată pe locul 27 WTA. În schimb, Irina Begu va juca după ora 16.00 împotriva americancei Amanda Anisimova (51 WTA).

Cea mai recentă victimă de la Roland Garros este Elina Svitolina, favorita numărul 9, eliminată de iberica Garbine Muguruza (19 WTA), care s-a impus în două seturi, scor 6-3, 6-3. Elina Svitolina este astfel a șasea jucătoare din top 10 WTA eliminată deja, după Karolina Pliskova, Kiki Bertens, Petra Kvitova, Angelique Kerber și Aryna Sabalenka. Din top 10 WTA au mai rămas doar Naomi Osaka, Ashleigh Barty, Simona Halep și Sloane Stephens. Pentru Garbine Muguruza urmează în optimile de finală un duel cu învingătoarea dintre Sloane Stephens și Polona Hercog.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare