Sport

Revine Ioan Neculaie în fotbal? Ce a spus afaceristul brașovean

Revine Ioane Neculaie în fotbal?

Omul de afaceri brașovean a fost ani buni la conducerea FC Brașov. Sub comanda sa, cu bune și rele, gruparea „galben-neagră” s-a calificat pentru ultima dată în Cupa UEFA, fiind eliminată de Inter Milano. Ulterior, s-a ajuns la faliment, iar „new” FC Brașov, creația primarului Allen Coliban, a fost o apariție meteorică, „înghițind” degeaba milioane de euro din bani publici pentru a se… desființa.

Revine Ioan Neculaie în fotbal?

Chestionat de iAM Sport în această privință, afaceristul brașovean, care a avut și o serie de probleme penale, a relatat: „De ce să revin în fotbal, să cheltuiesc milioane? Nu am nimic de zis. Fac și eu ce fac toți românii. Păi de ce să cheltuiesc bani și pe urmă să… Nu, nici vorbă. 15 milioane cheltuiți? Mai pune, în 20 de ani… Păi am făcut stadioane (?!? – n.r), am construit mult, să le fie de bine, dar văd că echipa nu face nimic! Dar de ce să merite FC Brașov în prima ligă, unde scrie că merita Brașovul? Dacă Sibiul și Botoșaniul au echipe în prima ligă e treaba lor, înseamnă că merită”.

Acum mai bine de un deceniu avusese loc o discuție între Ioan Neculaie și primarul de atunci al Brașovului, George Scripcaru, pentru construcția unui stadion modern, în locul Municipalului, care a fost demolat. Mai apoi, cei doi s-ar fi certat, iar de proiect s-a ales praful. Acum, în Bartolomeu se construiește noua Sală Polivalentă, sub coordonarea CNI.

În privința stadionului, cu Tineretului, Brașovul se află în Liga 3, acolo unde SR Brașov ocupă ultimul loc în Seria a 5-a.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare