Sport

Ioan Neculaie – gata cu fotbalul / Amintiri cu FC Brașov

Ioan Neculaie, cel de care se leagă ultima calificare a celor de la FC Brașov într-o cupă europeană – „dubla” cu Inter Milano rămâne în istorie, dar și falimentul echipei, i s-a destăinuit lui Justin Gafiuc într-un interviu acordat în ProSport.

Omul de afaceri brașovean a susținut că de vreo 5-6 ani nu-l mai interesează fotbalul, uitându-se foarte rar la meciuri: „Nu pot urmări asemenea parodii de fotbal. Poate antrenorul știe mai bine, dar copilașii ăia (prima reprezentativă – n.r.) mi se par pe dinafară. Și cu Elveția au făcut egal dintr-un mare noroc”.

Ioan Neculaie a precizat, conform sursei citate, că a băgat la FC Brașov 30 de milioane de euro, „bani munciți”, fără să primească vreun sprijin de la Primărie, „care a contribuit doar cu becurile de la instalația de nocturnă” de la Stadionul „Tineretului”.

Acum mai mult de un deceniu, se știe, Ioan Neculaie era în cărți să se ocupe de construcția noului Stadion „Municipal” (ăla care trebuia să găzduiască meciuri la Euro 2012…), însă s-ar fi produs un scurt-circuit între el și primarul George Scripcaru și așa s-ar fi ajuns la situația prezentată mai sus.

În continuare, Ioan Neculaie i-a spus lui Justin Gafiuc că „nu m-am băgat niciodată în aranjamente”. Ce s-a întâmplat, însă, la partida de pomină FC Brașov – FCM Bacău cu regretatul portar Ibrahim Dossey și cu Alexandru Andrași în roluri principale, cu modul în care a arbitrat Alexandru Tudor (fără penalty-uri…), dar și cu criza de diabet a antrenorului Gabi Stan, toate acestea propulsându-i, până la urmă, pe „galben-negrii” în Cupa UEFA…

Apoi, cel căruia i se spunea „marele patron” a mărturisit că s-a simțit trădat de Attila Hadnagy într-un meci cu CFR Cluj în mai 2012, când atacantul de atunci al Brașovului a comis un henț clar în careu, având ambele mâini ridicate.

Despre Hadnagy și Sepsi Sf. Gheorghe, Ioan Neculaie a afirmat: „Să fie director la Sepsi. Treaba lui! Sepsi nu cred însă că e o echipă românească, dar evoluează în campionatul de aici. Să dea Dumnezeu să joace bine, să câștige titlul, problema lor”.

Referitor la faptul că gruparea covăsneană este finanțată (și) de guvernul de la Budapesta condus de Viktor Orban, Neculaie a punctat: „Îmi spune un lucru foarte rău, anume că Ungaria ne va cuceri economic dacă nu ne-a cucerit teritorial”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
9 luni în urmă

[…] Neculaie a vorbit, după mult timp, pe tema fotbalului – Detalii, AICI. Printre altele, omul de afaceri brașovean susține că a cheltuit 30 de milioane de euro cu FC […]

9 luni în urmă

[…] într-un meci cu CFR Cluj pe vremea când acesta era atacant la echipa FC Brașov – Detalii, AICI și […]

9 luni în urmă

[…] Ioan Neculaie și FC Brașov puteți citi AICI, AICI și […]

5 luni în urmă

[…] Ioan Neculaie n-a fost uitat de Dumitru Dragomir, în contextul în care „Corleone” a fost mătrășit de la președinția LPF și înlocuit cu Gino Iorgulescu. S-a întâmplat în perioada în care Victor Ponta era premier al României. […]

5 luni în urmă

[…] mai bine de un deceniu avusese loc o discuție între Ioan Neculaie și primarul de atunci al Brașovului, George Scripcaru, pentru construcția unui stadion modern, […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare