Sport

REPLICĂ. Prodanca, ATAC PRIN ALUNECARE la Piţurcă!!!

 

În urma celor relatate de Victor Piţurcă aseară la televizor, vizându-l pe Laurenţiu Reghecampf, soţia antrenorului Stelei a postat pe contul său de Facebook un articol extrem de acid la adresa fostului selecţioner al României, ilustrat cu caricatura de mai sus.

„Saltimbancul bretonat, şcolit câţiva ani buni prin rigolele «rezidenţiale» ale Orodelului, s-a trezit din nou vorbind singur. Aşa se întâmplă când ai foarte mult timp liber, pentru că nu te mai caută nici măcar echipele din Insulele Galapagos, ţinând cont că toată lumea a aflat că s-a lăsat, de câţiva ani, fotbalul de tine. Ei bine, Sucă din Orodel mai scoate din când în când din buzunar un fluier, suflă în el sfârşitul demnităţii şi-şi proclamă, în direct, statutul de stricător al limbii române şi de promotor al unui obscurantism dizgraţios, căutand să ne dea, cumva, lecţii de moralitate tuturor”.

În continuare, Ana Maria Prodan (dacă, într-adevăr, ea a scris textul) a relatat despre nişte episoade umbroase din viaţa şi cariera profesională ale lui Piţurcă, precum: trişatul la cazino, procesele cu fosta amantă privind recunoaşterea paternităţii copilului, România – Lituania 0-3, necalificarea Stelei în sezonul 2001-2002 al cupelor europene.

Materialul în itegralitate poate fi lecturat aici: https://www.facebook.com/anamaria.prodanreghecampf

CITEŞTE ŞI: ALCOOLIŞTI. Steaua, de la VODCĂ, la ŢUICĂ DE PERE!!! Reghecampf e „TRĂGĂTOR”!!!


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare