Sport

REGRETĂ brașoveanul Isăilă că a părăsit Naționala de tineret pentru a merge la arabi?!…

 

Antrenorul brașovean Daniel Isăilă a demisionat din funcția de selecționer al reprezentativei U21 de fotbal a României anul trecut, preluând conducerea tehnică a echipei saudite Al-Hazm, acolo unde activează și în prezent.

Atunci, „Isă” a explicat că oferta financiară primită a fost de nerefuzat, în perspectiva viitorului familiei sale.

În locul său a fost numit Mirel Rădoi, care a continuat cu brio munca depusă de Isăilă cu tinerii „tricolori”, calificându-i, fascinant, la Euro 2019.

După senzaționala accedere a lui Ianis Hagi & Co. în semifinalele competiției continentale, întrebat la Telekom Sport dacă regretă cumva că a părăsit postul de selecționer pentru a pleca în Arabia Saudită, Daniel Isăilă a răspuns: „Puţin, poate pe undeva da, dar am luat cea mai bună decizie la momentul respectiv şi eu niciodată nu am fost un antrenor norocos. Sunt anumite detalii în jocuri, ai nevoie ca antrenor să ai o anumită şansă în anumite momente. Din păcate pentru mine, a trebuit să muncesc mult prea mult ca să ajung la acest nivel. Şi poate nu am fi fost aici, cine ştie? Nu aş fi fost la fel de inspirat ca Mirel”.

Apoi, pentru sursa citată, „Isă” și-a spus părerea despre adversara României din semifinalele Euro 2019 U21: „Germania a arătat o forţă deosebită, dar la ce am văzut la ultimul meci, cu Austria, a arătat că are şi carenţe şi slăbiciuni. Orice este posibil. Şi noi, la forţa, la entuziasmul de care am dat dovadă, de maturitatea în joc, de forţa grupului, suntem capabili de orice… Din moment ce am ajuns până aici, o calificare a noastră în finală nu ar fi o surpriză, ar fi o confirmare a muncii şi a momentului bun în care ne aflăm”.

CITEȘTE ȘI: PERFORMANȚĂ URIAȘĂ pentru fotbalul românesc. România e în CAREUL DE AȘI al Campionatului European U21 și la Jocurile Olimpice de la Tokyo

EURO U21. România se bate cu Germania pentru un loc în finală. Când se joacă meciul

EURO U21. Ionuț Radu: „Nimeni nu m-a luat în serios, dar am lăsat echipa să vorbească. România va ajunge în vârful lumii”

EURO U21. S-au supărat italienii pentru că Naționala lor nu a fost în stare să se califice pe propriile forțe


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare