Sport

Răzvan Lucescu: „Nu se pune problema să mai fiu selecționer”

 

Răzvan Lucescu exclude posibilitatea de a reveni pe banca tehnică a Naționalei României. Tehnicianul care activează la Skoda Xanthi preferă să pregătească o echipă de club. „Sunt un antrenor tânăr, căruia îi place să stea pe teren zi de zi. Nu se pune problema să mai fiu selecționer. La Națională au fost doi ani fabuloși, am trăit momente extraordinare, am avut o experiență de viață deosebită și încerc să merg înainte folosindu-mă de ceea ce am învățat”, a declarat Răzvan Lucescu la Digi Sport.

Despre grupa României de la Euro 2016, tehnicianul a opinat: „Franța este principala favorită, nu mai are rost să insistăm. Albania nu mai este acea echipă de acum 10-12 ani. În ultimii 6 ani au făcut mereu un pas în față. E o echipă închisă, joacă cu mare determinare, cu agresivitate, au un grup foarte bine unit. Albanezii sunt un popor cu foarte mult orgoliu, nu au nici un complex şi sunt foarte motivați. Plus că au un antrenor italian. Elveția este o echipă de profil german, cu mulți jucători care evoluează la echipe puternice. Nu vor fi meciuri câștigate dinainte, va fi foarte greu”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare