Sport

Răzvan Lucescu: „E o calificare uriașă”

 

PAOK s-a calificat în play-off-ul Ligii Campionilor, după ce a remizat aseară, 0-0, în deplasare, cu Spartak Moscova, în returul confruntării din turul 3 preliminar. În prima manșă, pe teren propriu, grecii s-au impus cu 3-2.

„E o calificare uriașă. Am anunțat de la început că am venit la Moscova să câștigăm și am avut multe ocazii de gol. Totuși, nu am înscris. La sfârșit era normal să ne retragem. Tata mi-a zis că a fost unul dintre meciurile cel mai greu de privit. M-am bucurat mult să-l am și aici alături. Sunt un fiu foarte fericit. Am făcut un joc impecabil. Faptul că am trecut de Basel şi Spartak este fantastic pentru noi. Jucătorii mei merită toate laudele. E important să ne odihnim acum. Trebuie să fim proaspeți, să pregătim bine și fizic, și mental această dublă confruntare cu Benfica. Suntem o echipă care știe să abordeze toate partidele cu atitudinea corectă. Oriunde mergem, mergem să câștigăm. Întâi am să-mi sărut soția. De-abia apoi mă voi gândi la Benfica”, a declarat antrenorul grecilor, Răzvan Lucescu.

Pentru un loc în grupele Ligii Campionilor, PAOK se va duela cu Benfica Lisabona.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare