Sport

Răzvan Lucescu, DE LA BRAȘOV, pe locul 14 în lume!!!

 

Răzvan Lucescu, cel ce și-a început cariera de antrenor la FC Brașov – propus fiind de regretatul conducător Iosif Kovacs, a ajuns în elita mondială.

În The football world rankings, echipa pe care „Juniorul” o antrenează acum – Al-Hilal Ryadh – se clasează pe locul 14, fiind cu un pas în finala Ligii Campionilor Asiei.

Top 3 mondial este alcătuit din: FC Barcelona, FC Liverpool și River Plate, în continuare, până la locul 10, fiind: Manchester City, Valencia, Real Madrid, Boca Juniors, Atletico Paranaense, Palmeiras și Chelsea. 

Fotbalul românesc la nivel de cluburi este extrem de jos. Prima echipă din Liga 1 prezentă în acest top este CFR Cluj, locul 160, așa cum a menționat Fanatik.ro. FCSB-ul lui Gigi Becali ocupă a 306-a poziție.

Și FC Brașov a figurat, acum mai bine de un deceniu, în această ierarhie, chiar pe un loc mai bun decât se află FCSB acum.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare