Sport

Răzvan Burleanu: „Nu mi-aş dori ca în faza grupelor să întâlnim Germania sau Franţa”

 

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a declarat astăzi, înainte de plecarea spre Paris, unde mâine va avea loc tragerea la sorţi a grupelor Euro-2016, că nu doreşte ca echipa naţională a României să fie repartizată într-o grupă cu Germania sau Franţa. 

„Nu cred că poţi să ai meciuri uşoare sau că o grupă poate fi facilă. Nu mi-aş dori ca în faza grupelor să întâlnim Germania, nu mi-aş dori Franţa, cu care avem întâlniri în istorie mai puţin fericite. E de preferat să întâlneşti echipele pe care poţi să le baţi. Nu trebuie să-ţi asumi că vrei să întâlneşti o echipă puternică doar ca să joci cu ea. De echipe puternice ne ocupăm să le avem în meciuri amicale. Am jucat cu Italia, în martie cu Spania, mai urmează un meci amical nu la nivelul celui cu Spania şi alte meciuri de pregătire”, a menţionat Burleanu.

Tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European va fi livetext pe www.mytex.ro, mâine, de la ora 19.00.

CITEŞTE ŞI: 

Anghel Iordănescu a plecat la Paris pentru tragerea la sorţi a grupelor Campionatului European din 2016. „Nu fac pronosticuri”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare