Sport

RÂȘNOVUL rămâne în calendarul Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile

 

Deși în calendarul provizoriu pentru sezonul viitor al Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile nu apar cele două etape de la Râșnov, secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, Puiu Gaspar, a dat asigurări că pe baza de pe Valea Cărbunării vor avea loc cele două întreceri din cea mai importantă competiție.

„În luna mai, la Portoroz, în Slovenia, se va face calendarul final. Nu este nici o problemă în ceea ce ne privește, vom avea cele două etape la Râșnov. Acela este un calendar provizoriu. Am discutat cu Chika Yoshida (Race Director FIS pentru Cupa Mondială feminină – n.r.), iar Federația Internațională ar vrea ca în acest sezon etapele de la Râșnov să se dispute în luna decembrie. Din păcate, în respectiva perioadă nu vom avea zăpadă și nici nu vor fi temperaturi foarte scăzute. Noi am propus ca țările nordice să organizeze etape în acea perioadă, iar noi să o facem imediat după terminarea Jocurilor Olimpice. Vom vedea ce se va decide la Portoroz. Cu siguranță, Râșnivul va rămâne în calendarul Cupei Mondiale la sărituri cu schiurile”, ne-a declarat Puiu Gaspar.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare