Sport

Râșnovul – la rând în Cupa Mondială de sărituri cu schiurile / Locul ocupat de Dana Haralambie în clasamentul general

Râșnovul – la rând în Cupa Mondială de sărituri cu schiurile.

Complexul sportiv de pe Valea Cărbunării va găzdui pe 17 și 18 februarie 2 etape din cadrul Cupei Mondiale feminine de sărituri cu schiurile. Marea provocare a organizatorilor este de a asigura zăpada necesară pentru desfășurarea în bune condiții a concursurilor. Asta, bineînțeles, dacă nu va ninge suficient până atunci, ținând cont și de valul de căldură abătut în zonă.

Râșnovul – la rând în Cupa Mondială de sărituri cu schiurile. În țara noastră va sosi elita acestei discipline sportive, astfel că spectacolul va fi asigurat.

După întrecerile din acest week-end de la Willingen (Germania), unde Dana Haralambie a ocupat locurile 25 și 30, clasamentul general al Cupei Mondiale are următorul podium: 1. Nika Prevc (Slovenia) – 949 puncte; 2. Yuki Ito (Japonia) – 771 puncte; 3. Eva Pinkelnig (Austria) – 671 puncte.

Dana Haralambie se află pe a 37-a poziție în Cupa Mondială feminină de sărituri cu schiurile, cu 27 de puncte. Ierarhia completă – AICI.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
georgescule
2 luni în urmă

Dar “marea campioana” ratata cail impreuna cu al sau antrenor achiriloaielor, pe unde se mai preumbla ? A intrat cumva in echipa statului Andora ? Nu mai vine maica-sa la redactie sa se boceasca ? Si sa dea federatia in… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare