Sport

RÂȘNOV. FIS Race Director despre anularea ultimei etape din Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile…

 

Conducerea Federației Internaționale de Schi (FIS) a decis ca ultimele două concursuri din Cupa Mondială feminină la sărituri cu schiurile, care trebuiau să se dispute la Râșnov în week-end, să nu mai fie relocate.

Astfel, sezonul în Cupa Mondială feminină s-a încheiat, victoria finală revenindu-i japonezei Sara Takanashi (1.610 puncte). Săceleanca Dana Vasilica Haralambie a ocupat locul 31 în această competiție a elitelor, cu 56 de puncte acumulate.

Chika Yoshida, FIS Race Director, a menționat pe site-ul FIS despre anularea întrecerilor programate pe Valea Cărbunării: „Este păcat. Îmi pare rău pentru sportivi și organizatorii râșnoveni, care au făcut eforturi supraomenești ca probele din cadrul Mondialelor de schi nordic – juniori și tineret să se poată disputa. Temperaturile extrem de ridicate au topit toată zăpada, iar stocurile avute s-au epuizat la competiția anterioară. La Râșnov este de mult primăvară”.

Foto: FIS


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare