Sport

Radu Banciu, PREȘEDINTE DE CLUB în Liga 1?!…

 

Jurnalistul și realizatorul TV Radu Banciu a primit, aseară, o ofertă neașteptată.

S-a întâmplat la finalul partidei pierdute de Gaz Metan Mediaș la Craiova, 1-2, Ion Mărginean, președintele grupării sibiene, intrând în direct cu Radu Banciu în emisiunea moderată de acesta la Look Plus.

„Domnule Banciu, hai la Mediaş, că te băgăm în Consiliul de Administraţie şi aperi fotbalul”, a spus Mărginean, care în decursul activității sale a fost conducător și la FC Brașov.

„Consul dacă mă faceţi, vin”, i-a răspuns Banciu în stilul caracteristic, apoi Mărginean a insistat: „Te fac preşedinte de onoare, domnul Banciu, dar hai… Te rog frumos, că pe mine mă ia lumea că nu-s medieșean și nu-s de-ai lor. Dumneata ești de-ai lor. Hai, facem schimbul. Mă prezint când vrei dumneata la notar să facem actele”.

Radu Banciu a replicat: „Sigur, eu sunt medieşean. E de gândit, de văzut. Nu discutăm de bani… Analizăm. Trebuie să mă consult și eu. Mulțumesc, domule Mărginean, vorbim”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare