Sport

PYEONGCHANG 2018. Locul 19 pentru România la sanie dublu masculin!!!

 

Acest rezultat a fost obținut de Cosmin Atodiresei și Ștefan Musei, cei doi, ambii cu vârste sub 23 de ani, fiind la prima lor participare la o ediție a Jocurilor Olimpice.

La final, Cosmin Atodiresei a declarat, potrivit site-ului COSR: „Ne-am propus să facem manșe curate, iar în parte ne-au reușit. Atât am putut în acest moment. Suntem tineri, avem viitorul în față și pot spune că plecăm de aici mai optimiști”.

La rându-i, Ștefan Musei a menționat: „Pentru prima participare a noastră la Jocurile Olimpice, putem spune că suntem multumiți… Am venit relaxați aici, cu gândul de a ne face treaba cât mai bine”.

20 de echipaje au terminat proba, victoria fiind a germanilor Tobias Wendl și Tobias Artl.

Și pentru că un cititor ne-a rugat să inserăm prestația reprezentantului României la skeleton, Dorin Velicu ocupă locul 22 după primele două manșe, din 30 de sportivi. Manșele 3 și 4 se dispută mâine, când vor intra în scenă și sportivele la această disciplină. Românca Maria Marinela Mazilu are numărul de start 1.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare