Sport

Puiu Gaspar: „Aveam așteptări mai mari de la sportivii noștri la FOTE”

 

Delegația „tricoloră” a încheiat cu clasări modeste Festivalul Olimpic al Tineretului European, cea mai bună performanță, dacă aceasta poate fi numită o performanță, fiind reușită de echipa mixtă de sărituri cu schiurile, care a încheiat pe poziția a patra, din tot atâtea participante.

Și secretarul general al Federației Române de Schi Biatlon, Puiu Gaspar, a menționat că avea alte așteptări de la tinerii sportivii români, dar că are în continuare încredere în ei.

„Cu siguranță, ne așteptam la mai mult. Ne doream cel puțin o medalie, însă nu s-a putut. Nu știu care ar putea fi motivele, poate emoțiile participării la o competiție de acest nivel. Totuși, ca timpi realizați în diferite probe, putem spune că am evoluat, suntem mai bine ca la ediția precedentă. Rezultatele nu sunt cele pe care le-am așteptat, dar pentru acest moment cred că sunt mulțumitoare. Câțiva dintre sportivii noștri promit și pot avea un viitoa frumos. Dacă se vor antrena cum trebuie și vor participa la concursuri puternice, pot ajunge sus. Eu sunt optimist”, ne-a declarat Puiu Gaspar, care a rămas impresionat de bazele pe care le-a văzut în Turcia: „Sunt diferențe mari între noi și ei, sunt peste noi cu zece clase. Bazele sunt incredibile, la nivelul celor din Cupa Mondială. La sărituri cu schiurile, de exemplu, baza este dotată cu panouri de imagine, cu nocturnă, cu tot ce trebuie”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare