Sport

Provocarea fostului căpitan al „stegarilor”

Provocarea fostului căpitan al „stegarilor”.

Robert Ilyes a părăsit staff-ul tehnic al grupării Sepsi Sf. Gheorghe, unde era antrenor secund. El a fost numit antrenor principal la Csikszereda.

Provocarea fostului căpitan al „stegarilor”

„A venit timpul să fac acest pas. Am stat aproape patru ani la Sepsi, am câștigat trofee. Acum a venit timpul să mă întorc acasă. Vreau să intrăm în play-off din sezonul viitor”, a declarat Ilyes, potrivit ProSport. Se știe, deși a avut condiții excelente, echipa din Miercurea Ciuc a ratat pentru al doilea sezon consecutiv prezența în play-off-ul Ligii 2.

La gruparea din Sf. Gheorghe, Robert Ilyes a colaborat cu antrenorii Csaba Laszlo, Leo Grozavu și Cristiano Bergodi. Înainte, el a mai fost antrenor secund la FC Brașov, în staff-urile lui Aurel Țicleanu și Alexandru Pelici.

„De la toți trei am acumulat experiență”, a spus Ilyes, dar… „De departe, Răzvan Lucescu este antrenorul care m-a impresionat cel mai tare. Este un profesionist desăvârșit. Câteodată ne cerea lucruri pe care nici pe calculator nu cred că le puteam face perfect. Așa este Răzvan, el mereu dorea ca totul să iasă perfect”.

Robert Ilyes a venit, ca jucător, la FC Brașov în 2007. El a fost dorit de Răzvan Lucescu, cel ce l-a pregătit și la Rapid București. Imediat a devenit căpitanul „stegarilor”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Provocarea fostului căpitan al „stegarilor” […]

Back to top button