Sport

Proiect pe 4 ani şi jumătate la SR Braşov. Obiectiv final… revenirea în Liga 1

Proiect pe 4 ani şi jumătate la SR Braşov. După dispariţia New FC Braşov, invenţia primarului Allen Coliban, oraşul de la poalele Tâmpei a rămas fără echipă la nivelul primelor două ligi în fotbalul românesc.

SR Braşov, echipa înfiinţată de fanii „stegari” în 2017, după falimentul FC Braşov, se zbate în Liga 3, fiind ultima în clasament. Totuşi, se pare că 2024 va marca un nou început, cu un proiect pe 4 ani şi jumătate care trebuie să se încheie cu revenirea Braşovului în Liga 1. Până aici, totul e frumos, dar realitatea e alta. Principala problemă este finainţarea. Rămâne de văzut dacă vor fi şi bani pentru acest proiect.

Până atunci, conducătorii clubului l-au convins pe Gabi Stan să se ocupe de acest proiect. „Gabello” va coordona întreaga activitate, în perioada următoare urmând să fie anunţat şi numele antrenorului principal.

Proiect pe 4 ani şi jumătate la SR Braşov. „Sunt promisiuni că echipa va fi sprijinită financiar”

gabistan.jpg
Proiect pe 4 ani şi jumătate la SR Braşov. Obiectiv final… revenirea în Liga 1 10

„Eu sunt alături de această echipă de mult timp. Oamenii au insistat acum să revnin, deşi eu am zis că nu voi mai lucra la seniori. Dar, fiind situaţia asta foarte dificlă, am zis să încerc să ajut, să facem ceva pentru Braşov. Lumea trebuie să ştie că nu va fi uşor. Nu îţi cade nimic din cer. Trebuie să muncim pentru a rezolva lucrurile. Eu am mai fost în astfel de situaţii, nu îmi e teamă, dar trebuie să ne mişcăm repede, asta e singura problemă. Sunt promisiuni că echipa va fi sprijinită financiar, că va fi formaţia care va reprezenta oraşul, acum că FC Braşov nu mai există. Trebuie să aducem jucători. E nevoie de fotbalişti cu experienţă lângă aceşti copii. Băieţii au făcut acest proiect pe patru ani şi jumătate. În acest sezon trebuie să ne menţinem în Liga 3, apoi în următorii doi ani trebuie să promovăm în Liga 2, iar apoi, în ultimul an, obiectivul va fi promovarea în Superligă. E rezonabil. Aceste luni, până la finalul sezonului, sunt cele mai importante. Mai avem 13 meciuri, 3 în sezonul regulat şi apoi 10 în play-out, în care trebuie să ne salvăm de la retrogradare. Trebuie un antreor principal, sunt discuţii. Reunirea va fi luni, 15 ianuarie, sper să găsim bani şi pentru un cantonament. E nevoie de pregătire centralizată, mai ales că trebuie să închegăm o echipă”, a declarat Gabi Stan pentru MyTEX.

„Gabello” a lansat şi un mesaj spre oamenii de decizie din Braşov: „Fără infrastructură nu se poate face fotbal. Am văzut că sunt din nou promisiuni pentru un stadion nou, dar… Sper că se va face”.

FOTO: Facebook SR Brasov


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
4 luni în urmă

[…] Acum, în an electoral, se încearcă salvarea SR Brașov de la retrogradarea din Liga 3, cu venerabilul Gabi Stan în rol de magician. Se discută un proiect pe 4 ani, cu finalitate Superliga… – Detalii, AICI. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare