Sport

Programul Coronei Brașov în Liga Națională – ediția 2024-2025

Programul Coronei Brașov în Liga Națională – ediția 2024-2025.

La sediul Federației Române de Handbal (FRH) s-a desfășurat astăzi tragerea la sorți pentru Liga Florilor.

Prima etapă va avea loc pe 1 septembrie, când Corona Brașov va juca în deplasare cu Minaur Baia Mare.

Celelalte meciuri din runda inaugurală sunt: Gloria Bistrița-Năsăud – HC Zalău; SCM Gloria Buzău – CSM Târgu Jiu; Rapid București – Măgura Cisnădie; SCM U Craiova – CSM Slatina; CSM București – CSM Iași; SCM Râmnicu Vâlcea – Dunărea Brăila.

Programul Coronei Brașov în Liga Națională – ediția 2024-2025

În etapa a doua, Corona Brașov va întâlni SCM Rm. Vâlcea pe teren propriu, apoi va juca, în runda a treia, cu Dunărea Brăila în deplasare. În etapa a 4-a, elevele antrenate de Bogdan Burcea se vor deplasa la Zalău, după care Iașiul va veni la Brașov. În runda a 6-a, Corona va juca la Slatina, apoi vor întâlni formația din Cisnădie în Sala Sporturilor „D. P. Colibași”. Urmează un duel la Tg. Jiu, în etapa a 9 Bistrița va sosi la Brașov, iar în etapa a 10-a vine o nouă deplasare, la Buzău. Disputa Corona – Rapid este programată în etapa a 11-a, după care urmează o deplasare la Craiova. În ultima etapă a turului, „galben-albastrele” vor juca pe teren propriu cu campioana CSM București.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button