Sport

Profilul CONDUCĂTORULUI DE VALOARE din handbalul românesc, creionat de Gheorghe Tadici!!!

 

HC Zalău a pierdut la limită meciul din deplasare cu formaţia din Buzău (24-25) şi a ajuns pe locul 9 în Liga Naţională de handbal feminin, lucru care, însă, nu-l prea îngrijorează pe antrenorul Gheorghe Tadici, preocupat de promovarea… schimbului de mâine.

„Şi acum, ca și în alte meciuri, am jucat cu trei jucătoare sub 20 de ani, ceea ce înseamnă foarte mult și pentru ele, și pentru viitorul echipei. E important că ele cresc frumos și acesta e marele nostru câștig, sunt câteva jucătoare pe care ne preocupă să le creștem, fiindcă cineva mai trebuie să și muncească pentru handbalul românesc. Cu jucătoare străine, având salarii ridicate din bani publici, e foarte simplu să fii și conducător, atunci când semnezi contracte din banii comunității. Conducătorii ar avea valoare dacă ar fi în stare să plătească măcar 50% din bani privați, altminteri este performanță cumpărată la toate echipele din Liga Națională care procedează în acest fel”, a declarat Gheorghe Tadici pentru handbalmania.ro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare