Sport

Pro TV şi-a făcut echipa pentru Euro 2024. Cine va analiza partidele din Germania. Un fost „stegar”, printre analişti

Pro TV şi-a făcut echipa pentru Euro 2024. Toate meciurile de la Euro 2024 vor fi transmise în direct în România. 45 de partide vor fi live la Pro TV, 6 urmând să fie pe Pro Arena.

Pro TV va avea emisiuni de analiză, pentru care şi-a construit o echipă de cinci stele. Moderatorul emisiunilor va fi Costin Ştucan, co-moderator și invitat permanent fiind Cătălin Oprişan, după cum a anunţat GOLAZO.ro.

Sursa citată a dezvăluit şi lista analiştilor pentru turneul final.

Sunt 3 fost internaţionali, nume importante ale Naţionalei României, Florin Răducioiu, Răzvan Raţ şi Ciprian Marica.

Apoi, în startul Euro 2024, printre analişti va fi şi fostul „stegar” Alexandru Chipciu, care a fost printre „tricolori” la precedentul turneu final, în 2016. El va sta puţin însă în echipa de analişti, în condiţiile în care este jucător activ, iar U Cluj se va reuni pe 17 iunie.

Lista este închisă de Laurenţiu Reghecampf şi Mihai Stoica. În ceea ce îl priveşte, managerul general de la FCSB va intra în echipă doar din faza sferturilor de finală.

Meciurile de la Euro 2024 vor fi comentate de Ion Alexandru, Andrei Grecu, Cristian Pintea, Cristi Petre, Mihai Mironică, Bogdan Nevel și Mihai Crăciun.

FOTO: beinsports.com


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button