Expres

Plecare de la PRO TV

Plecare de la PRO TV…

Sebastian Dobrincu, în vârstă de 25 de ani, a decis să se retragă din emisiunea „Imperiul Leilor”, difuzată pe PRO TV. Într-un interviu recent pentru cancan.ro, acesta a explicat de ce a renunțat la apariția în emisiunea tv și a subliniat că vrea echilibru între viața personală și cea profesională. Tânărul a menționat că, deși experiența la „Imperiul Leilor” a fost una valoroasă și plină de lecții importante, este momentul să se concentreze pe starea sa de bine.


Întrebat dacă se mai face emisiunea, Sebastian Dobrincu a răspuns astfel: „Trebuie să îi întrebați pe cei de la Pro TV. Oricum, emisiunea e senzațională, e un format de televiziune care încurajează tineretul să creeze afaceri. Le țin pumnii, nu am mai putut să fiu implicat, este foarte mult efort, raportat cu return-ul meu personal și multe alte motive. Dar eu sper să se facă, pentru că emisiunea e foarte nobilă și cred că România are nevoie de așa ceva. Și mai ales de exemple”.


Și a adăugat: „Mie îmi place foarte mult emisiunea, îmi place s-o urmăresc, poate mai mult decât să fiu acolo. Dar îmi doresc să continue. Publicul o apreciază, cine știe, vorbiți cu cei de la Pro TV”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button