Sport

PRO-STEAUA. Un arbitru de Liga Campionilor a ajutat echipa lui Gigi Becali!!!

 

Într-un meci din etapa a 10-a a Ligii 1, Steaua a învins chinuit, aseară, la Ploiești, echipa FC Voluntari cu scorul de 3-2 (Ad. Popa, Boldrin – penalty, Momcilovic / Ivanovici, Ad. Bălan), luând un avans de 3 puncte în fața celor de la CS „U” Craiova în fruntea campionatului.

La final, antrenorul așa-ziselor gazde, Florin Marin, a considerat că arbitrul Ovidiu Hațegan a viciat rezultatul, acordându-le „roș-albaștrilor” un penalty gratuit și inventând pe final o lovitură liberă din care aceștia au marcat golul victoriei.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul Stelei, a admis că formația sa a jucat extrem de slab, îngrijorător în perspectiva partidei de joi cu Villarreal din grupele „Europa League”.

Sinteza acestei întâlniri, dar și a Ligii 1 a dat-o Dumitru Dragomir, fost președinte al LPF și ex-șef al grupării din Voluntari: „Slab campionat avem! Și arbitraj prost, și meci prost. Problema e că fotbal nu mai avem. Îi e greu lui «Reghe» să închege. Pe Boldrin ăsta îl luam la bătaie, la cât a ținut mingea. Arbitrajul a greșit… a arbitrat chelios!”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare