Sport

PRINCIPALUL VINOVAT al picajului FCSB!!!…

 

FCSB a fost făcută țăndări la Mediaș, Gaz Metan impunându-se categoric cu scorul de 4-0 (unul dintre goluri a fost marcat de brașoveanul Marius Constantin, din penalty) în Liga 1, unde pseudofotbaliștii „roș-albaștri” au ajuns la a 5-a înfrângere consecutivă și ocupă loc de retrogradare (13). În caz că Dinamo va învinge diseară, trupa lui Gigi Becali va prelua „lanterna roșie”…

Dacă noul antrenor al FCSB-ului, Bogdan Argeș Vintilă, a văzut alt meci, scoțând în evidență… părțile bune ale echipei sale, Ilie Dumitrescu, analist la Digi Sport, a pus tunurile pe Gigi Becali (foto).

„Șocul nu e de acum. E o strategie greșită. Principalul vinovat e Gigi Becali. E un amatorism total. Dacă ar ajunge și în grupele «Champions League» acum, nu contează. Suntem în august și deja FCSB-iștii au 13 puncte handicap față de prima clasată. Strategia asta e de curtea școlii, de liceu. Dacă Pintilii, căpitanul echipei, vine la interviu și spune că fiecare fotbalist joacă ce vrea. Gigi Becali e responsabil 100% pentru tot ce s-a întâmplat în acest sezon. El doar antrenamentele mai are de făcut și să mai stea pe bancă. E inadmisibil! Nu mai ascultă nimeni de nimeni. Am informații 100% când spun. Sunt jucători care vorbesc de 6-7 ori pe zi cu Becali. Cum să mai respecte ei plan tactic? Nu e amatorism la FCSB. E puțin spun. Nu am crezut că o sa ajungă echipa în acest moment. E o rușine ce se întâmplă. Și dacă se califică în grupe, ce? Unde ați mai văzut asta la o echipă mare? În alte campionate nu se joacă din patru în patru zile? Cum adică să menajezi jucătorii?”, a relatat, realist, Ilie Dumitrescu.

Gigi Becali a tăcut mâlc, după rușinea de duminică seară. Dacă a spus (iar) că a ieșit din viața publică…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare