Sport

Primarul Allen Coliban și-ar (re)întoarce fața către SR Brașov

Primarul Allen Coliban pare decis să renunțe la creația sa, „new” FC Brașov, în cazul în care aceasta nu va avea câștig de cauză la TAS cu licența pentru Liga 2 – Detalii, AICI și AICI. De-asta nici nu s-ar grăbi să numească un nou președinte și nici să dea „verde” pentru prelungirea contractelor de activitate sportivă ale multor angajați, care au expirat la finele lunii iunie.

Pe surse am aflat că primarul Allen Coliban, care acum vreo două luni țintea promovarea în Superligă cu FC Brașov la finele sezonului 2023-2024, ar încerca să revină la sentimente mult mai bune față de SR Brașov, gruparea din Liga 3 a suporterilor „stegari”. Se știe, el a ținut aproape de SR Brașov (anti-Corona) în campania electorală din 2020 ce l-a propulsat pe funcția deținută de George Scripcaru. Cu acea ocazie a făcut și unele promisiuni, pe teme de fotbal, care au rămas în aer.

De văzut dacă fanii SR-ului vor uita „trădarea”…


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
5 Comentarii
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Willy
10 luni în urmă

Eu cred ca nea Vrabie ori plimba cercul in campania electorala, ori abureste cititorii ori si-a luat de doi mici si o ciorba de usere sa scrie aiurea. Unde s-a petrecut “campania electorală din 2020 ce l-a propulsat pe funcția… Citeşte mai mult »

Renate
10 luni în urmă

Impostorule, esti gata! Te dai după cum bate vântul? A doua oară nu ne mai păcălești! Tradatorule, ne-am lămurit cu tine, gunoi scrie pe spatele tău.

9 luni în urmă

[…] Încă 2 clădiri cu un nou look în centrul Brașovului. […]

9 luni în urmă

[…] ministrul liberal al Dezvoltării în Guvernul Ciolacu, a trimis, subtil, o „săgeată” către Allen Coliban, primarul […]

9 luni în urmă

[…] întrebările pentru primarul Allen Coliban sunt:Cine plăteşte pentru tot ce s-a întâmplat în aceşti doi ani la FC […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare