Sport

Prima variantă a șefilor de la FC Brașov – în vizorul Craiovei

Prima variantă a șefilor de la FC Brașov – în vizorul Craiovei

După ce lui Ioan Mărginean i-a expirat contractul de președinte al grupării FC Brașov, au început discuțiile cu Dani Coman. Sebastian Bădulescu, consilier local PNL, a demarat negocierile cu cel ce atunci era președinte la FC Hermannstadt pentru a prelua comanda la FC Brașov. I s-a transmis că obiectivul este promovarea echipei în prima ligă, în ciuda știutelor probleme financiare. Dani Coman a privit cu reticență „proiectul FC Brașov”, el confruntându-se cu o acută criză a banilor și la Sibiu, de unde a demisionat ulterior. Prietenul dezvoltatorului imobiliar Simon Maurer ar fi cerut un salariu lunar de 10.000 de euro pentru a accepta propunerea venită dinspre Primăria Brașov. Discuțiile nu s-au concretizat, iar la FC Brașov a descins, mai târziu, Marian Mitran.

Dani Coman a avut mai multe propuneri de la diverse cluburi din Superligă, după ce a plecat de la Hermannstadt. Le-a refuzat pe toate, preferând să-și petreacă timpul cu familia.

Acum, pentru el, a sosit o ofertă extrem de interesantă, de la CS Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru are de gând să-l pună pe Dani Coman manager general. Postul este liber după demisia lui Marian Copilu.

De văzut dacă va accepta Dani Coman…

Prima variantă a șefilor de la FC Brașov – în vizorul Craiovei


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare