Sport

Conducător brașovean: „Renunț la fotbal”

Conducător brașovean: „Renunț la fotbal”

Este vorba despre Marian Copilu, născut în cartierul brașovean Tractorul, care a demisionat de la CS Universitatea Craiova.

„Vreau să fiu mai aproape de familie. Renunț la fotbal”, a declarat Marian Copilu pentru Fanatik.

Copilu este cel care l-a adus pe antrenorul brașovean Laszlo Balint la Universitatea Craiova, în vară. Se știe, ulterior, Balint a fost nevoit să plece pentru a fi instalat Mirel Rădoi la conducerea băncii tehnice, la insistențele lui Sorin Cârțu.

Prin intermediul lui Marian Copilu, portarul lituanian Giedrius Arlauskis a fost transferat la gruparea din Bănie. El a și debutat în week-end la noua sa echipă, în meciul cu Petrolul Ploiești (2-1) din Superligă.

Marian Copilu a fost președinte la CFR Cluj, plecând în toamna anului trecut „la pachet” cu antrenorul Marius Șumudică.

El a fost ofertat de a veni conducător la FC Brașov, în locul lui Ioan Mărginean, dar dorința primarului Allen Coliban nu s-a realizat.

Conducător brașovean: „Renunț la fotbal”


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Acum, pentru el, a sosit o ofertă extrem de interesantă, de la CS Universitatea Craiova. Patronul Mihai Rotaru are de gând să-l pună pe Dani Coman manager general. Postul este liber după demisia lui Marian Copilu. […]

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare