Sport

Președintele FRH, cu privire la viitorul lui Ryde la echipa națională…

 

Alexandru Dedu a spus că în acest moment Tomas Ryde este selecționerul primei reprezentative de handbal a României, dar…

Există posibilitatea ca antrenorul suedez să fie schimbat, o decizie în acest sens urmând a se lua după întrunirea Comisiei Tehnice din cadrul FRH.

„Până la un antrenor român, până la un alt antrenor, Ryde este antrenorul echipei naţionale în momentul ăsta. Se va discuta în cadrul Comisiei Tehnice. A fost un an care va avea repercusiuni majore în viitorul apropiat şi mediu al echipei naţionale feminine”, a declarat Alexandru Dedu la TV Telekom Sport.

Șeful FRH a spus că este dezamăgit de ultimele două meciuri ale „tricolorelor” la Mondialul japonez, cele pierdut la scor cu Suedia și Japonia, subliniind: „Nu cred că a fost o relaxare, ci că s-au depus armele prea devreme”.

În privința viitorului selecționer al României, o șansă însemnată ar avea Adi Vasile, antrenorul grupării CSM București și asistentul lui Per Johansson la Naționala Muntenegrului, care a încheiat Mondialul de la Kumamoto pe locul 5.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare