Sport

Premier League: cine va câștiga liga engleză între Liverpool și Man City?

 

Este un sezon incredibil, dar și unul interesant pe care îl experimentăm pentru Premier League 2018-2019. De ani de zile nu a existat niciun astfel de duel, ca cel dintre Manchester City-ul lui Pep Guardiola și Liverpool al lui Jurgen Klopp. Acestea sunt două echipe care nu întâmpină încă în competiție atît pentru campionat, cît și pentru Liga Campionilor, pe măsură ce au trecut de runda a 16-a, bătând Schalke 04 și Bayern München. Marele sezon pentru fotbalul englez nu se oprește numai la duelul dintre aceste două echipe, având în vedere că au existat șase echipe care au trecut etapele knock-out ale campionilor și ale Ligii Europei. Momentul bun al fotbalului englez, prin urmare, promite lupta, atât acasă, cât și în Europa, cu gustul derby-ului, având în vedere că tragerea la sorți a orașului Guardiola va trebui să facă față lui Tottenham de Mauricio Pochettino și Harry Kane. Cu toate acestea, la Liverpool, adversarul cel mai accesibil, cel puțin pe hârtie, este numit portul lui Sergio Conceicao. Închid imaginea campionilor și a formațiunilor engleze, finala trimestrială dintre Manchester United și Barcelona, ​​în care un jucător solid, dar încă în joc, va trebui să se opună lui Suarez și lui Messi. O provocare cu siguranță nu este una simplă. Mergând mai degrabă în Europa League, depinde de Arsenal și de Chelsea lui Maurizio Sarri pentru a apăra culorile englezești în această competiție. Dacă Chelsea va depăși Slavia Praga în sferturile de finală, nu va întâlni Napoli, o fostă echipă a antrenorului toscan. În primul rând, Napoliul lui Carlo Ancelotti va trebui să depășească obstacolul Arsenal, care împreună cu Sevilla a fost probabil unul dintre cei mai dificili oponenți ai acestei ediții a Ligii Europei.

Jocurile sunt încă deschise, așa cum se întâmplă pentru această Premier League, unde va fi decisă provocarea dintre Manchester City și Liverpool, foarte probabil doar în ultimele zile ale acestui campionat. La momentul redactării acestui articol, Manchester City are avantajul unui singur punct și al aceluiași număr de jocuri jucate, dar după ce a ajuns în acest moment al sezonului, este mai de dorit ca lucrurile să continue până la sfârșitul acestei tendințe din campionat. Pentru a complica lucrurile, există un fapt: confruntarea directă dintre cele două echipe cele mai cotate pentru a câștiga campionatul a fost deja, ceea ce înseamnă că alte echipe vor fi în confruntări directe pentru a determina rezultatul acestui sezon pentru Premier liga. Liverpool nu a câștigat un campionat din 1989-1990, în timp ce orașul domină premierul timp de mai multe sezoane acum. În ceea ce privește pariurile și cotele din Premier League, casele de pariuri cum 888 s-au exprimat în mod clar, dar mulți spun că antrenorul german Jurgen Klopp are toate regulile pentru a risipi blestemul lui Liverpool, una dintre cele mai importante echipe din Europa, care însă ar putea să-și extindă rapid la treizeci de ani în ceea ce privește victoriile în Premier League. Ochi la așa-numitele outsideri precum Tottenham și Arsenal, care din punct de vedere matematic nu sunt încă complet excluși de la jocuri, chiar dacă este o ipoteză foarte îndepărtată.

Publicitate


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare