Sport

Portarul brașovean Florin Iacob – încotro

Portarul brașovean Florin Iacob – încotro.

După 5 ani, cel poreclit „Pensionarul” părăsește formația UTA Arad, asta după ce „Bătrâna Doamnă” l-a transferat pe Robert Popa, de la FCU Craiova. De asemenea, antrenorul Mircea Rednic s-a despărțit și de goalkeeper-ul ucrainean Danylo Kucher.

Portarul brașovean Florin Iacob – încotro

„După cinci ani plini de momente memorabile, vine şi clipa în care drumurile se despart, fără să uităm, însă, de bucuriile trăite împreună. Florin Iacob a sosit la UTA în vara lui 2019 şi a fost, de atunci, principalul număr 1 în poarta noastră. Promovarea pe prima scenă, convocările în echipa națională a României, paradele de neuitat – cu banderola de căpitan pe braț – ori contribuțiile decisive la atâtea victorii memorabile l-au făcut pe Florin să fie unul din cei mai iubiți fotbalişti de către tribuna arădeană. Îți mulțumim, Florin, pentru tot ce ne-ai oferit şi îți urăm multă baftă în tot ce îți propui!”, a precizat conducerea celor de la UTA Arad.

În vârstă de 30 de ani, Florin Iacob este evaluat de Transfermarkt la suma de 550.000 de euro.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button