Sport

Brașoveanul Iacob: „Păi, sunt câine?”

Brașoveanul Iacob: „Păi, sunt câine?”.

UTA Arad a remizat în deplasare cu FC Argeș, 2-2, după ce a condus cu 2-0, și are emoții în continuare pentru prinderea locului de baraj privind menținerea în Superligă. FC Argeș a primit trei penalty-uri, după ce arbitrul Adrian Cojocaru a fost atenționat de VAR, unul fiind ratat.

Brașoveanul Iacob: „Păi, sunt câine”

După ce antrenorul Mircea Rednic a vrut să scoată echipa arădeană de pe teren, numindu-l pe arbitru „pușcărie”, și portarul brașovean al „Bătrânei Doamne” a reacționat dur: „Cojocaru își bate joc de munca tuturor. La orice contact în România se dă penalty. Nu învăţăm nimic din afară. Credeţi că în Anglia se dădea vreodată aşa ceva la penalty-ul al treilea?”. 

Apoi, Florin Iacob a declarat, potrivit Orange Sport: „Domnul Cojocaru a folosit un limbaj așa nepotrivit cu mine. Mi-a zis: «Pleacă de aici» Păi, sunt câine? Ce sunt? Suntem foarte nervoşi, dezamăgiţi. M-am uitat la fază. Nu văd nici un contact nicăieri, sar paralel. Îşi bate joc de munca tuturor. Avem şi noi familii, copii acasă. Trebuie să ne luăm salariile, depindem de Superligă. Nu vreau să mă duc în liga a doua… Nu suntem la şah, să nu-l lovesc pe omul care mută”.


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button