Sport

POIANA BRAȘOV. Două competiții internaționale de schi și în această iarnă!

 

Consiliul Local a aprobat, în ședința avută astăzi, propunerea primarului Allen Coliban de a participa, alături de Asociația de Turism Poiana Brașov și Federația Română de Schi Biatlon, la organizarea celor două competiții internaționale de schi, înscrise în calendarul Federației Internaționale de Schi, cea de a patra ediție a „FIS Children Trophy” și cea de a doua ediție a competiției „Poiana Brașov 2021 Race SES Nation Cup”.

„Sunt două competiții care deja construiesc o tradiție de găzduire din partea Poienii Brașov. Conform acordului aprobat de Consiliul Local, costurile pentru organizarea, promovarea şi desfăşurarea competiţiilor vor fi asigurate de către Asociația de Turism Poiana Brașov, Municipalitatea asumându-și obligația de a pregăti pârtia Subteleferic pentru această competiție și accesul pe instalațiile pe cablu pentru concurenți”, a precizat primarul Allen Coliban.

„FIS Children Trophy”, care se va desfășura în perioada 17-18 februarie 2021, este o competiție internațională adresată sportivilor U14 și U16, care cuprinde probele de slalom uriaș și slalom, pe fiecare categorie de vârstă, pentru băieți și pentru fete.

„Poiana Brașov 2021 Race SES Nation Cup”, care va avea loc în intervalul 15-18 martie 2021, este o competiție FIS adresată cadeților și seniorilor. Competiția cuprinde tot probe de slalom uriaș și slalom.

 


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare