Sport

Pique, DISCURS EXTREM DE DUR!!!

 

FC Barcelona a învins-o pe Las Palmas în La Liga cu 3-0 (Busquets, Messi 2) într-un meci disputat pe „Nou Camp” cu porțile închise, deși gazdele doreau ca partida să fie amânată din pricina referendumului pentru independența Catalunyei declarat ilegal de autoritățile spaniole.

Polițiștii au intervenit în forță ieri în Catalunya pentru a-i împiedica pe catalani să meargă la vot, sute de persoane fiind rănite. S-au folosit și gloanțe de cauciuc.

După partidă, naționalist convins, Gerard Pique a declarat cu privire la evenimentele relatate anterior: „Sunt mândru de poporul catalan. A fost cea mai nefastă experienţă din viaţa mea. Dacă preşedintele federaţiei crede că deranjez prin venirea mea la echipa naţională, nu am nici o problemă să mă dau la o parte mai devreme de 2018 (el anunțase că ediţia din Rusia a Cupei Mondiale va fi ultimul turneu la care va participa cu prima reprezentativă a Spaniei). Echipa naţională nu e o competiţie de patriotism. Mergi acolo şi joci cât de bine poţi. Eu aşa văd”.

Apoi, fundașul Barçei l-a luat în vizor pe Mariano Rajoy, considerându-l vinovat de toate violențele înregistrate duminică în Catalunya: „Prim-ministrul are statutul pe care-l are şi merge în toată lumea fără să ştie să vorbească limba engleză!”.

Foto The Telegraph: Pique și Iniesta


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
0 Comentarii
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare