Sport

Pilotul Mihai Leu, incident la raliu

  • mihaileu.jpg

Doi copii, de 6 şi 8 ani, au fost răniţi, sâmbătă după-amiază, după ce o maşină de curse care participa la un raliu, la Târgu Mureş, a lovit un gard de protecţie. Cei doi copii, care se aflau după acel gard, au fost transportaţi la spital, a transmis IPJ Mureş. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Pilotul Mihai Leu, care conducea maşina implicată, a declarat la Digi 24 că regretă incidentul, menţionând că acei copii nu au fost răniţi grav, doar unul dintre ei are o rană la un picior. Poliţiştii au deschis dosar penal pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care a avut loc incidentul.

Directorul sportiv al Federaţiei Române de Automobilism Sportiv, Ioan Badiu a declarat că accidentul a avut loc în manșa în care s-au întrecut cei mai buni piloți, dar că după incident competiția a fost întreruptă.

„Monopostul a fost scăpat de sub control de către Mihai Leu. A încercat să îl redreseze, l-a redresat-o pe moment, aşa ne-a spus domnul Mihai Leu, şi, din păcate, a lovit gardul de protecţie care este pe toată distanţa circuitului. Evenimentul a fost oprit, era chiar ultima manşă de concurs, nu mai avea sens să mai continuăm. Ar fi fost doar un restart pentru Jerome France, însă am decis să îl oprim. Mai erau câteva viraje de făcut. Nu a fost un incident grav”, a declarat Ioan Badiu, potrivit Agerpres.

Foto Captură Youtube


Acest material este proprietatea site-ului Mytex.ro si poate fi preluat pe site-ul dvs doar cu citarea sursei prin afisarea linkului catre articolul din site-ul mytex.

Google Ads Whatsapp Channel

Articole asemănătoare

0 0 voturi
Evaluarea articolului
Abonaţi-vă
Anunțați despre
1 Comentariu
Cel mai vechi
Cel mai nou Cele mai votate
Păreri in linie
Vezi toate comentariile
1 an în urmă

[…] Pilot de raliuri, mort la 55 de ani.„Cu cele mai profunde regrete ale noastre putem confirma că Ken Block a murit într-un accident de snowmobil astăzi. Ken a fost un vizionar, un pionier și un simbol al curajului. Și… Citeşte mai mult »

Back to top button
Creare Site Web Optimizare SEO Creare Site Prezentare